Hak hvidløg fint. Skær zucchini i 1 cm tern. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Bland panko, revet ost og en smule olivenolie i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pankoblanding i 2-3 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt zucchini, og steg i 2-3 min. Krydr med et nip salt og peber.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, pesto og vand [2 spsk | 4 spsk] til panden, og rør rundt. Tilsæt ravioli, og bring i kog. Skru ned til middel varme, og lad simre i 5-7 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt spinat, og rør rundt indtil den er faldet sammen.
Hak basilikum fint.
Anret ravioli i dybe tallerkener. Drys med pangrattato og basilikum.