Home » One-pan ravioli med pangrattato og spinat

One-pan ravioli med pangrattato og spinat

 

One-pan ravioli med pangrattato og spinat

Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1 stk Hvidløgsfed
  • 1 stk Zucchini
  • 30 g Panko trin 13
  • 20 g Revet hård ost trin 7, 8
  • 200 ml Madlavningsfløde trin 7
  • 4 g Grøntsagsbouillon trin 10
  • 60 g Grøn pesto trin 7, 14
  • 2 spsk Vand trin 4
  • 250 g Ravioli med ricotta og spinat trin 7, 8, 13
  • 60 g Spinat
  • 1 pose Basilikum

Sådan gør du
 

  • Hak hvidløg fint. Skær zucchini i 1 cm tern. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Bland panko, revet ost og en smule olivenolie i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.
  • Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pankoblanding i 2-3 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål.
  • Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt zucchini, og steg i 2-3 min. Krydr med et nip salt og peber.
  • Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, pesto og vand [2 spsk | 4 spsk] til panden, og rør rundt. Tilsæt ravioli, og bring i kog. Skru ned til middel varme, og lad simre i 5-7 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt spinat, og rør rundt indtil den er faldet sammen.
  • Hak basilikum fint.
  • Anret ravioli i dybe tallerkener. Drys med pangrattato og basilikum.
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.