Home » De Gode IT Links

De Gode IT Links

De gode it links, er min samling af alle gode links fra nettet som jeg benytter til mit daglige arbejde som IT-tekniker og Web Udvikler.

Ninite er en samlet software installationsprogram, hvor man kan vælge og fravælge ens favorit programmer ned i en samlet installer.

Windows : https://ninite.com/

Notion er et gratis program som hjælper med at holde styr på daglig dagen. Jeg bruger Notion som to-do-liste i forhold til mine Freelancer opgaver, YouTube- og Twitch- Videoer, for mig er det et simplet og effektiv værktøj og kan stærk anbefale Notion, når man skifter mellem og bruge Windows PC og Mac.

Windows & Mac : https://www.notion.so/desktop

BetterSnapTool er et Mac værktøj til Apple, det er en god substitut til Windows automatisk vindue placerings funktion, som Miscrosoft har taget patient for.

Mac : https://apps.apple.com/us/app/bettersnaptool

Til Power-Mac-brugere, er der et must-have program og dette program går ved navnet Macs Fan Control fra crystalidea. Macs Fan Control eller MFC for kort, overskriver Apple’s egen blæser styrings kontrol, som tager udgangspunkt fra idéen om Steve Jobs “Fanless PC”. Men dette er ikke tilfældet her! – Vi vil gerne have vores Mac’s holdes under den kritiske temperatur. Da Apple’s egen blæser kontrol først aktiveres, når temperaturen allerede er alt for høj. Husk og brug “custom kontrol” og sæt på Sensor-based value på CPU Diode ved brug af MacBook’s.

Windows Boot Camp & Mac : https://crystalidea.com/macs-fan-control/download 

Se hvor meget internet du bruger på menubaren

Windows : https://www.filehorse.com/download-netspeedmonitor-64/

 

 

Indlæg OPDATERES

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.