HVERDAGE
MORGENMAD :
- 250 gram fedtfattig, usødet yoghurt (max 2% fedt)
- 75 gram havregryn eller müsli
- 2 håndfuld bær
- 1 glas lille juice
FORMIDDAGSSNACK :
- 1 stk. frugt eller 2 store gulerødder
FROKOST :
- 1 stk. müsli bar
- 4 skiver fedtfattig pålæg såsom kylling kalkun eller roastbeef.
- 2 stk. fuldkornsboller eller fuldkornsbrød
EFTERMIDDAGSSNACK :
- 1 stk. frugt
AFTENSMAD :
- 200 gram fedtfattig okse- eller svinekød
- 70 gram (ukogt vægt) quinoa, linser eller bulgur
- gulerødder stegt på panden i 5 minutter med lidt olivenolie, salt og tørret timianblandet grøn salat med olie/eddike-dressing
DRIKKEVARER :
Ubegrænset mængder vand før spisning, små glas juice ved behov.
Kaffe eller te ved behov, men helst 3 kopper pr. dag.
WEEKEND
MORGENMAD :
- 2 stk. æg
- 2 skiver fuldkornsbrød
- 10 stegte champignoner
- 1 glas lille juice
FORMIDDAGSSNACK :
- 1 stk. frugt eller 2 store gulerødder
FROKOST :
- 200 gram tun fra dåse
- 2 stk. fuldkornsboller eller fuldkornsbrød
EFTERMIDDAGSSNACK :
- 170 gram yoghurt med müsli
AFTENSMAD :
- 200 gram bagt eller stegt laks, torsk (eller anden fisk)
- 70 gram (ukogt vægt) quinoa, linser eller bulgur
- gulerødder stegt på panden i 5 minutter med lidt olivenolie, salt og tørret timianblandet grøn salat med olie/eddike-dressing
DRIKKEVARER :
Ubegrænset mængder vand før spisning, små glas juice ved behov.
Kaffe eller te ved behov, men helst 3 kopper pr. dag.