One-pan ravioli med pangrattato og spinat
Ingredienser
- 1 stk Hvidløgsfed
- 1 stk Zucchini
- 30 g Panko trin 13
- 20 g Revet hård ost trin 7, 8
- 200 ml Madlavningsfløde trin 7
- 4 g Grøntsagsbouillon trin 10
- 60 g Grøn pesto trin 7, 14
- 2 spsk Vand trin 4
- 250 g Ravioli med ricotta og spinat trin 7, 8, 13
- 60 g Spinat
- 1 pose Basilikum
Sådan gør du
- Hak hvidløg fint. Skær zucchini i 1 cm tern. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Bland panko, revet ost og en smule olivenolie i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.
- Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pankoblanding i 2-3 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål.
- Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt zucchini, og steg i 2-3 min. Krydr med et nip salt og peber.
- Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, pesto og vand [2 spsk | 4 spsk] til panden, og rør rundt. Tilsæt ravioli, og bring i kog. Skru ned til middel varme, og lad simre i 5-7 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt spinat, og rør rundt indtil den er faldet sammen.
- Hak basilikum fint.
- Anret ravioli i dybe tallerkener. Drys med pangrattato og basilikum.