Home » Halloumi Burger med fritter og agurkesalat

Halloumi Burger med fritter og agurkesalat

 

Halloumi Burger med fritter og agurkesalat

Ret Hovedret
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 500 g Bagekartoffel
  • 2 stk Forårsløg
  • ½ pose Mynte
  • 25 ml Hvidvinseddike
  • 200 g Halloumi
  • 1 pose Blandet salat
  • 1 stk Rødløg
  • 1 stk Agurk
  • 1 stk Lime
  • 2 stk Briocheboller
  • 25 g Mayonnaise
  • 1 spsk Sukker
  • 1 dl Vand

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.Skær bagekartoffel til fritter.Fordel fritter på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber, og vend sammen.Bag i ovnen i 30-35 min.
  • Skær rødløg i tynde skiver. Snit forårsløg fint. Skær agurk i tern. Hak mynte fint. Skær lime i både.
  • Opvarm sukker, hvidvinseddike og vand i en lille kasserolle. Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.
  • Fisk rødløg op fra kasserollen med en gaffel, og stil til side i en skål.Reducer eddiken til en tyk sirup. Tilsæt forårsløg, agurk og mynte til skålen med rødløg.Lad siruppen køle af, og hæld den over grøntsagerne. Tilsæt en skvæt limesaft, og rør rundt.
  • Varm boller i ovnen i 3-4 min. Skær halloumi i 1,5-2 cm tykke skiver.Opvarm en smule vand i en stegepande ved middelhøj varme.Steg halloumi i 4-5 min på hver side.
  • Smør boller med mayonnaise, og fyld med salat, halloumi og salsa. Server med limebåde.
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.